VÄLKOMMEN HEM TILL LINNEAS UTSIKT!

 

Stadsmässigt - men ändå hemtrevligt och familjärt.

Vi på Hökerum Bygg har fått ett riktigt härligt uppdrag när det nu är dags att bygga i Sävja. Till vår hjälp har vi arkitektkontoret Kirsh och Dereka och tillsammans har vi hittat en uttrycksform för Brf Linneas utsikt som vi är väldigt förtjusta i. Det mjuka träet, kubismen och variationen i höjd och form gör kvarteret spännande och inbjudande. I husen finns både gym, bastu, gästrum och hobbyrum till föreningens medlemmar. Här finns också en fantastisk terrass på taket till hus 2. Den gör att tankarna lätt vandrar till sköna semesterhotell lite längre söderut än Uppsala. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Linneas Utsikt på denna sida och i vår bofaktabroschyr. Men undrar ni över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Riksmäklaren i Uppsala

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

Checklista - Linneas Utsikt_11.png
 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

GYM, BASTU, HOBBYRUM, EN HÄRLIG INNERGÅRD OCH EN FANTASTISK TAKTERRASS!

Ovanstående saker är sådant ni äger tillsammans i Brf Linneas utsikt.
Gym, bastu och hobbyrum ligger i källarplan på hus fem.
Gemensamt för alla husen är den härliga innergården, med både lekyta för barn, odlingslådor som du kan hyra för egen odling och en grillplats med sittplats för gemenskap.

 Takterrassen når du från trapphuset i det höga huset. Bilderna är gjorda i ett tidigt skede och detaljer kan ändras.

Takterrassen når du från trapphuset i det höga huset. Bilderna är gjorda i ett tidigt skede och detaljer kan ändras.

 
 

KALASRUM OCH GÄSTRUM

På plan 5 i höghuset finns det ett föreningsrum som vi kallar för kalasrummet. Rummet har en liten köksdel och en toalett. Direkt från kalasrummet kommer man ut till den stora gemensamma takterrassen. Här får man känslan av att livet blir grönare och skönare ovanifrån.

På entréplan i höghuset finns det två gästrum där man som medlem i föreningen kan boka in sina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på hundralapp per rum och natt.

 

EN EGEN HANTVERKARE!

 

En av betongens nackdelar är att det krävs lite extra utrustning och kraft för att borra upp krokar, gardinstänger och annat i väggar och tak.

För att göra det lite lättare för dig som kund att komma till rätta i lägenheten erbjuder vi två timmars kostnadsfri snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med sånt där som så lätt blir liggande och ska göras ”en annan dag”.

I vår app bokas snickarhjälpen som kommer att finnas tillgänglig i samband med att alla har tillträtt sina lägenheter i det hus/den etapp som din lägenhet tillhör. Sen är det bara för dig att hålla dig hemma på avtalad tid och vara redo som arbetsledare. Snickaren har med sig vanliga verktyg och du själv fixar skruvar, plugg och annat material som du vill ha hjälp med att montera.

Snickare_1_Webb.jpg
 

BOFAKTABROSCHYR