CAROLINA OCH THOMAS KAN NÄSTAN ALLT OM BRF LINNEAS UTSIKT

 

Riksmäklaren i Uppsala hjälper till med alla avtal för Brf Linneas utsikt. De hjälper dig självklart också med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
 
44.jpg

Carolina Sohlberg
carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
Tel: 070-548 08 04

 
 
ladda ned.png

Riksmäklaren
Tel: 018-13 98 50
Skolgatan 33B, Uppsala

 

Totalentreprenör

 

Hökerum Bygg är ett familjeföretag med huvudkontor i Ulricehamn. Vi har färdigställt över 2 600 bostadsrätter med samma koncept i grunden som det vi nu planerar att genomföra i Brf Linneas Utsikt. Vi bygger enligt vårt eget utarbetade kvalitetssystem Tryggt Byggt. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen som ett köp av en nyproducerad bostadsrätt innefattar. Tveka inte att höra av dig till oss, lotten@hokerumbygg.se, om du undrar någonting. Läs gärna mer om oss på www.hokerumbygg.se. Hökerum Bygg finns också på Facebook och på Instagram.

 
 

Hökerum Bygg AB
Boråsvägen 15C
523 37 Ulricehamn
Tel 0321- 68 71 00


 
HÖK_50_Webb1.png

1968 KLÄCKTES EN IDÉ SOM 50 ÅR SENARE SKULLE FÅ EN HEL DEL LUFT UNDER VINGARNA

Det var en ganska vanlig dag på jobbet i Hökerum – men ändå ovanlig. Det var dagen då insikten kom att man skulle kunna göra saker och ting
annorlunda inom byggbranschen. Bättre. Med nya tankesätt och lite mod kunde man vända upp och ned på en hel del sanningar och begrepp.

Det var den dagen 1968 då idén till Hökerum Bygg kläcktes. Idag har verksamheten fått en hel del luft under vingarna och vi bygger vidare efter de idéer och principer som följt oss genom alla år.

2018 fyller Hökerum Bygg 50 år. Det är med stolthet vi tittar tillbaks på vår historia. Men blicken är mest riktad mot framtiden och alla de utmaningar den för med sig.

Vi firar genom att göra det vi alltid gjort. Utveckla, utmana och skapa bättre förutsättningar för att fler ska kunna bygga sitt eget bo och framtid. Ja, kanske kommer vi äta lite tårta också.